Enyhe képzavarral vegyített, erősen marketing-szagú bejegyzés következik:
Gondoltál már arra, hogy kipróbáld magad a világot jelentő deszkákon? Szeretnéd megcsillogtatni fel nem fedezett tehetségedet? Vagy csak érezni akarod talpad alatt a megcsikorduló színpadot, amikor a közönség dörgő tapsa közepette kivillantod hófehér fogazatodat? Akkor ne habozz, hívj fel, vagy keress meg, és világsztár lehetsz!
egyszerűsített, emberi nyelven született változat:
Nagyon nagy szükségünk lenne a Chatromba két szereplőre, úgyhogy ha egy icipicit is szeretnél szerepelni, és jönni velünk Ajkára május 5-én, akkor keress meg, vagy hívj fel!!!! Nagyon szépen köszönöm!

 

 

Fló eképpen fogalmazta meg a felhívást. Asszem már megoldódott az ügy. Ápropó.

 

Mizu? Én kegyetlen szarul vagyok. Tegnap a Megyeházán a suli nagy gálakoncertje volt, szenzációsra sikeredett. Most már csk a cd-t kell megszereznem, az lesz még egy komoly dolog. Adjatok enni, mert olyan hullafáradt vagyok, hogy azt se tudom hol fogok aludni.

 

 

- Miért nyalogatod azt a könyvet?

- Mert azt írták, lsd. a 28-ik oldalon. 

 

Ádám és Éva beszélgetnek.

- Ádám, szeretsz?  - Mé bazmeg, kit szeressek?

 

 

Nos, finom. Ma Moldova volt a Mokkában, és elég nagyot csalódtam. Remélem azért még ugyanúgy fogom tudni olvasni a könyveit, annak ellenére, hogy hijjnyebunkó az az ember.

 

megyek is. 

Szerző: TasnerLevente  2007.04.16. 09:26 5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urbi-et-orbi.blog.hu/api/trackback/id/tr62917897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azalziaz · eatbeat.freeblog.hu 2007.04.25. 21:52:15

http://youtube.com/watch?v=eUzKbKQa3ZI - ez az, amiről bezséltem...

Gizmo 2007.04.28. 00:21:15

Höhö. LSD. Höhö. Ez jó!

Gizmo 2007.04.28. 00:22:27

Amúgy király a blogod Levi. Nekem kicsit túl emocionális de hát én egy büdös faparaszt vagyok tudod. Grat :)

azalziaz · eatbeat.freeblog.hu 2007.05.06. 16:11:18

tök uncsi.... nem történik itt semmi.... én meg nézem.... szemít!!! írjá mán! meg télleg felhívtál egyik nap, hogy a képek, meg minden...!? vagy csak álmodtam! hívjá má fel, hogy most mi van, meg hogy kérjek-e a hétre tényfékezőgépet!

a zalziaz 2007.05.17. 19:20:53

jajj, de elfoglalt a fiatalság.... semmire nincs ideje... folyton csak a szexmegaszipu.... hihhhhhetetlen! szégyellje magát kérem!
süti beállítások módosítása