Máig sem értem, miért nem tudom feledni. Elragadott magával. Megismerni, és megszeretni. Még mindig megdöbbenek azon, hogy az ilyen banális dolgok milyen igazak lehetnek...

Itt áradozok, néha a sznobságtól való félelem fojtogat, de még mindig nem értem pontosan: mi az, ami ennyire vonz? Talán a történelem, a szép halmokba rakódott emlékek, a sok kőtábla, az összes beszélő utcakő?

Nem mondom, vannak jobb helyek a földön, és nem ez az egyetlen elbűvölő és csodálatos és szép és feldhetetlen és egyedi és még mittudjaménmilyen jelzőt aggadhatok rája - ez egy fantasztikus hely. Az a rengeteg kultúra, az a sok ellentmondás, feszültség, szeretet és zavarodottság és tolerancia és balgaság, ó habakukk, mennyi minden van itt...ott...jajj.

 

Szóval ott. És nem itt.

Szerző: TasnerLevente  2009.02.13. 00:32 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://urbi-et-orbi.blog.hu/api/trackback/id/tr53940250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása