némmá. írok. milyenérzés? jó. :)

 

ajj vazge. szombaton odt. éj az jó ám, mer ha odt, akkor júliám. és akkor pápa, és akkor júliám. :)

 

olvasgattam momo blogját, hajajj. nem vidám. viszont nem találtam habóét.

 

vasker, egyszerűen nem tudok semmit írni. ez elég gáz. azért szerintem ott már komoly gondok vannak, ha én nem tudok semmiről beszélni. hajajj.

 

páááá :) 

Szerző: TasnerLevente  2007.03.20. 09:15 3 komment

Címkék: cooking

A bejegyzés trackback címe:

https://urbi-et-orbi.blog.hu/api/trackback/id/tr54917895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

momo 2007.03.20. 16:09:19

Pedig most de :D

O. · http://pityergoszellem.freeblog.hu 2007.03.27. 13:48:47

Örüjjé, gyerek: most olvaslak. Valami hír ODT-ről? Jó lenne találkozni, például eljöhetnél jövő héten próbálni a Vetésibe, hogy Te is kicsit képbe kerülj! Jelentkezz! Nagyölelés!!! :o) ui: Szövegkönyvet a héten küldöm, és meg van a párod is, állíthatom, remek lesz! :)

O. - Ettered · http://pityergoszellem.freeblog.hu 2007.03.27. 14:25:31

Akkor most utolértem önmagam, végre végigolvastam, miket írtál az elmúlt három hónpaban, és összetalálkozott a két olvasási irány, ha már most a másik oldalról kezdtem. :P Reflektáljak? Akkor is megtenném, ha nem kérted volna: Helyenként nem vagy túl olvasóbarát, de ez így van jól. Szerencsére nem nagyon olvasnak olyanok, akik nem szeretnek, meg végül is, akinek nem tetszik, elmehet. Az sem minig korrekt, ha valakinek nincsen egységes stílusa, hanem csapong, mint éjjelilepke a neon körül, de ez a blog példa arra, hogy milyen egységes tud lenni a folytonos csapongás. Nem szoktalak dícsérni, nehogy elszállj, de azért ez szép! Végül meg: ápolgasd a lelked, használd fel okosabban a kapott szeretetet, mert ha gyorsan öntik a tölcsérbe, melléfolyik, és írjál, mert az jó dolog, de sose azért, mert a komment-boxban már többen rádszóltak, hogy rég írtál. Nagyölelés.
süti beállítások módosítása