ödv pajtik. fáradt vagyok. érdekes. másoknak is írom a blogot. naná. ez nem napló. csak egy blog. ja. érzem írni az egészet, beteg vagyok, nem normális. totális mesüge. olvasok blogokat, de ma fáradt vagyok hozzá. ne haragudj alzim, jobb lelkiállapotomban még csurkát is olvasok, igaz néha majd' olyanokat okádok, mint gáborod, ki platót sem kímélve adja meg magát mámoros nedüvel itatott köpetének.

szóval. ma nem voltak szavak. ma nem akartak szétszedni a szavak. ma boldog voltam, találkoztam tiámmal, katimmal és alzimmal. ez feldobott. mikoron hazaérkeztem, iszonyatos égett-dohány szag kötött bele az orromba, nálunk nem dohányzik senki, szal ez nekem fura volt. naja. nem akarok fasságokatírni. asszem várok pár percet.

 

én jól vagyok. és te? makkora szar egy mondat ez, nem? mégis baszki minden alkalommal ezt mondom. nem vagyok normális, totális mesüge vagyok.  de hát ez van. ez meg a másik szar mondat, mégis imádom.

 

ma nem kellet hazamennem a kulcsomért, amit reggel frankón itthon hagytam, mert volt pót. ez titeket érdekel, ezért írom le. amúgy sztem nem említsre méltó.

 

URBI ET ORBI:

 

Volt két pasas. Az egyik elment rákhalásznak, a másik meg nyugdíjas otthonban lett gondozó. egyik a másik, másik meg az egyik munkájáról álmodozott.  ezt elég kilátástalan helyzetnek látták, el is mentek hát borbélyhoz. végül mindketten meghaltak két napon belül, talán túl rövidre vágták a szakállukat. bár elképzelhető hogy mexikóban összeházasodtak és most valamelyik helyi szappanopera forgatásain árulnak nyers rétestésztát. akármi is történt velük, az isten útjai kifürkészhetetlenek, ez a lényeg. lehet hogy holnap megválasztanak az univerzum elnökének, pedig az alsónadrágjaimat se mostam ki. elég kellemetlen, nem?

 

 szerintetek vagyok olyan kemény mint lorenzo lamas? szerintem igen. határozattan jobb színész és erősebb karakter vagyok, csak még nőnöm kell, hogy olyan nagy motorra ülhessek, mint ő.

 

miért nincs nekem saját meteorológiai állomásom? ma ezen gondolkoztam. nem lenne olcsó mulatság. inkább veszek egy csomag krétát. fakkom tudja.

 

Szeretném, ha tudnátok, sajnállak mindőtöket, akik idetévedtetek. főleg azokat akiknek nagyon ajánlom a blogot, megnézik, és utána meg alig mernek felhívni. nektek azt üzenem, nyugodtan hívjatok fel, legfeljebb ledarállak titeket és kész anyaggal kitömök egy rituálisan kibelezett kecskét. miért van júliám ránki dezső koncertjén győrött? relytély.

 

mint ahogy az is relytély, miért nem tudok olyan dolgokról írni, amik talán meg is indítanák az embereket. pl. igazságtalanságról, halálról, éhezésről, nelson mandeláról, gyilkosságokról, fegyvercsempészetről, merényletekről, félresiklott szerelmekről vagy istenekről, vallásokról, szóval olyan dolgokról, amik minden művelt embert általában érdekelnek. talán azért, mert barom vagyok? nem tudom. talán. talán igen. talán nem. je.

 

jó voltam? jó vagyok? miért? nemááá. szerintem kapjátok be. 

Szerző: TasnerLevente  2007.02.08. 20:34 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urbi-et-orbi.blog.hu/api/trackback/id/tr4917881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zalziaz · eatbeat.freeblog.hu 2007.02.10. 04:43:09

nah figyelj, aki beleásított a platós autóba, az ORDi. AZT a nevet, pedig felejtsed el, de gyorsan... ha érted, mire gondolok... amúgy mi itt jártunk nálad, olvastunk is, így hajnali háromnegyedötkor, de te vótá-e nálunk gyerekbazze'!? ;)
süti beállítások módosítása