and őőőő. na most mit mondjak? zenélgetek. a srácoknak tetszik, amit csinálok, nekem tetszik, amit csinálok, élvezem, jó dolog...most higgyem ezt el? hát, megpróbálom, nem tudom, sikerülni fog-e. mindenesetre jól esik, hogy támogatnak, és mellettem vannak. megállás nékül arra gondolok, mi lesz, ha sikerül. biztos jó lesz :)

 

megállás nélkül rá gondolok. mint régen a költő a mamára. egy hete már csak rá gondolok...meg-meg állva. megállás nélkül arra gondolok, mi lesz, ha sikerül. biztos jó lesz...á. ugyan. hisz én vagyok a levente...ebenezer scrooge hiába lett jó ember, túl sok rosszat tett előtte, hogy ne bűnhődjön. maradék földi létét megszépítette, szebbé tette pár ember életét is, de ez még nem elég. ugyanígy érzem én is. rendeltetésem, hogy egy marha legyek. de. ha mégis...ha mégis...sikerül, azonnal eldobom az ebenezer nevet...

 

any ideas about bobby...? megint angolóra. kavarog minden a fejemben. bobby is a child. alice is the child of bobby and henriette...what did she say? közben john coltrane szól, írok, ő, tegnapi jazz, a zenekarok, mindenki....aaaaaaaaaa! nem tudok gondolkozni. maybe she was drunk.

 

féltékeny. jealous. what did alice do? a reakcióidőm 0. azaz nincs reakcióm. olyan vagyok, mint egy két lábon járó fogas. kalap a fejemen, kabát a törzsemen, esetenként sál, aban különbözöm csak egy klasszikus fogastól, hogy eszem. amúgy nem nagyon.

 

sőt, nem hogy eszem, hízom. vazzge. ez nem van így jól (ez így van elrendelve és így van jól...)! viszont utálok úszni. azt nagyon. kapjákbe.

 

 mennem kell. if you are interested in the end of the story...write it.

Szerző: TasnerLevente  2007.03.02. 10:15 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urbi-et-orbi.blog.hu/api/trackback/id/tr37917891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

az alziaz · eatbeat.freeblog.hu 2007.03.02. 14:02:47

figyejj kicsi! nem fogok kertelni, fő az őszinteség! egy szót nem értek ebből! én németes voltam világ életemben. de úgy sem értek már. csak magyarul. néha még úgy sem... ez célzatos? vagy csak nekem tűnik úgy? én nem akartam semmit. te kértél segítséget én felajánlottam... élsz vele, vagy nem - te döntöd el... de nekem már nincs kedvem hozzá! (jó öreg bakkarás mondat: oldd meg bazze'!) nem fogom szarul érezni magam emiatt, mert nem csináltam semmi rosszat!!! ezt most megmondom! .... amúgy meg geci szar kedvem van, és lehet, hogy csak ezért húztam fel magam az egészen, de leszarom... ez egész kibaszott képmutató internetes, blogos faszokat... benyalhat mind egytől egyig!!!!

a zalziaz · eatbeat.freeblog.hu 2007.03.05. 16:23:51

noh! mifenyő!? nem akartam kedved szegni...

Ismeretlen_61715 2007.03.05. 21:47:01

ugyanmár :) nem szegted. tudod, hogy szeretlek :) igyekszem kevesebbet angolozni, de hát, tudod, nem akarok semmit frmálni. ami jön azt irom. nincs hosszu i meg ü a billement :)
süti beállítások módosítása