ez igy van elrendelve és ez igy van jól.

 

na.  senki nem olvassa a blogomat. igen? ok. kapd be.

 

őőőőőőőő. elutazott. haha. jó kis muri lesz itthon ülni mint a kuka. remélem lesz internetje.

 

ó skacok. kezdek megint eltünni. érzem, hogy megyek össze. nézem  megemet valahonnan fentről, és nem nagyon látom. egyre kisebb vagyok. és igy az ember koncentráljon, teljesitsen, legyen okos. na még mit nem. fáradt vagyok én ehhez.

 

what have we found? the same old fears. wish you were here. 

 

el akarok meni. mókusnak.  el innen. békét akarok magamnak. how wish you were here.

 

URBI ET ORBI:

 

 Basszatok egymásra... kapja be mindenki. Csináld, ahogy gondolod, erőszakosan, keményen, gyorsan, csak csináld. A többieket meg szard le.

 

Van kedvetek játszani? OK. gyártsatok magatoknak játékokat, legyetek benne boldogok, sikeresek, szépek, sudárak (vagy sukárak?), kocogjatok sokat, bocs, joggingoljatok, aztán halljatok meg egészségesen. vagy inkább éljétek az életeteket, éljétek meg a fájdalmaitokat, a szerelmeket, a sikereket, a kudarcokat, és igazi legyen a pörkölt is, amit a pofátokba tömtök. lehet hogy nem olyan kényelmes, de higgyétek el, hogy sokkal élvezetesebb. fasza dolog tudni, hogy valami veled történik, hogy valami rólad szól. használjátok ki ezt az érzést, amig tehetitek. ne hagyjátok elveszni, meg másnak elvégezni. jó dolog adni, de azért ezt másnak adni egy picit nagy ajándék lenne. szerintem legalábbis.

 

végezetül:

 

haha. nincs végezet. mire számítottál, frappáns okosságra? nem elég ez a sok oltás amit nagy bölcsen osztogatok, hogy mamag se tudjak vele mit kezdeni? konklúzió?! na azt várhatod, seggfej...inkább igyál egy baracklevet. nem tom mire jó, valamire biztos. mondjuk aranyér ellen. na. itt vagy még? lúzer... 

Szerző: TasnerLevente  2007.02.25. 16:25 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://urbi-et-orbi.blog.hu/api/trackback/id/tr84917890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azalziaz · eatbeat.freeblog.hu 2007.02.26. 13:14:51

én felajánlom segítségem. számom tudod... használd... "őőőőőőőő. elutazott. haha. jó kis muri lesz itthon ülni mint a kuka. remélem lesz internetje." - ezt meg nem tudom kire, vagy mire írtad, de egy cipőben szaguljuk a szarszagot kicsi... egy tea, közös linkelés, és linkeskedés az ajánlatom telefonos egyeztetés alapján... ;)
süti beállítások módosítása